COACHING
JOHTAMISEN KEHITTÄMINEN

Coaching – johtamisen kehittäminen

Johtamisen kehittäminen on elintärkeää, sillä johtajiksi ei synnytä, johtajiksi kasvetaan. Työtä tehdään enenevässä määrin pääasiallisesti tiimeissä, projektinomaisesti ja tiiviissä vuorovaikutuksessa ulkoisten sidosryhmien kanssa. Riippumatta siitä työskenteletkö asiantuntijana tai projektinjohtajana, matriisissa tai ylimmässä johdossa, tarvitset erinomaisia johtamistaitoja ja pitkäjänteistä johtamisen kehittämistä. Johtaminen edellyttää hyvää itsetuntemusta; omien tunteiden, toiveiden, kykyjen ja motivaatiolähteiden tunnistamista. Tämän päivän ja kasvavasti myös tulevaisuuden työelämän meta-taidoiksi luetaankin kyky sitoutua henkilökohtaiseen kasvuun ja itsensä reflektointiin.

Coaching ja valmentava ote ovat kehittämisen keinoja, joissa kuljetaan tavoitteellisesti kohti haluttua päämäärää tukeutuen omiin vahvuuksiin rakentaen samalla uutta ajattelua ammatticoachin avustuksella. Se soveltuu niin yksilölliseen johtamisen ja johtajuuden kehittämiseen kuin tiimi- ja ryhmätoimintaan.

Haluaisitko oppia itsestäsi jotain uutta johtamisen kehittämisen kautta?

Jump Start on kehittämämme viiden kerran räätälöity, henkilökohtainen valmennusohjelma sinulle, joka haluat tehdä sukelluksen omaan persoonaasi, arvoihisi ja tulevaisuuden visioosi. Ohjelman avulla löydät uusia polkuja kehittää ketteryyttäsi, henkilökohtaista resilienssiäsi ja elämisen laatua. Pienetkin muutoshypyt edellyttävät pysähtymistä itsensä äärelle. Jos jatkuvasti painat kaasua, voi moni mahdollisuus ja opin paikka jäädä tunnistamatta. Tai kenties jalkasi on koko ajan jarrulla, jolloin tarvitset hieman lisävauhtia. Olipa lähtötilanne mikä hyvänsä, Sinusta itsestä riippuu, kuinka syvälle olet valmis sukeltamaan. Meidän tehtävänämme on tarjota sinulle happea ja tehdä näkyväksi omia voimavarojasi.

All the way on kymmenosainen, henkilökohtainen valmennusohjelma sinulle, joka haluat kaiken Jump Startista ja haluat lisäksi ottaa niskalenkin organisaationne muutoksesta ja viedä sitä määrätietoisesti eteenpäin. Arvostat tuoreita, inspiroivia näkökulmia ja haluat viedä ne käytännön tasolle. All the way on prosessina pitkäkestoisempi, mikä mahdollistaa myös usean tartuntapinnan käytön muutosten läpiviemiseksi – olipa kyseessä oma muutos, tiimisi muutos tai proaktiivinen ote muutokseen, joka parantaa omaa toimivuuttasi laajemmassa muutosprosessissa. Haastamme, kannustamme, pysäytämme ja tuemme kasvuasi.

Empowered Next Gen on kehittämämme kahdeksanosainen valmennus sinulle, joka työskentelet perheyritysareenalla. Se on Jump Start ja All the Way -konseptien hybridimalli, jossa erityisenä huomion kohteena on muutos ja siirtyminen sukupolvelta toiselle sekä niiden tuomat mahdollisuudet ja haasteet. Erityisesti hyödynnämme perheyritystutkimuksista ja käytännön caseista ammennettua tietoa ja kokemusta. Hyödynnämme itsetuntemuksen lisäämiseksi ja tunneohjautuneen vuorovaikutuksen helpottamiseksi erilaisia työkaluja ja kyselyitä tilanteen mukaan. Ne mahdollistavat myös ummehtuneiden toimintatapojen ja käyttäytymismallien tuuletuksen. Erityisesti meillä on ymmärrystä ja kokemusta omistajien henkilökohtaisen resilienssin kehittämisestä.

Henkilökohtaiset johdon valmennus- ja coachingpalvelumme johtamisen kehittämiseen räätälöidään aina tarpeittesi mukaan. Kerro rohkeasti meille omista tavoitteistasi, niin tuemme sinua kasvussasi. Mielellämme myös järjestämme kanssasi coachingista esittelysession – veloituksetta.

Muita palveluitamme

  • Yksilö-, ryhmä- ja tiimivalmennukset räätälöidysti
  • Oman resilienssin ja/tai itsetuntemuksen arviointi
  • Ryhmien ja organisaatioiden resilienssianalyysit
  • Resilienssityöpajat
  • Valmentava ote vuorovaikutuksessa ja johtamisessa
  • Ketterä johtajuus -ohjelmat
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
Varaa suoraan aika coachingiin!
Coaching - johtamisen kehittäminen
Coaching - johtamisen kehittäminen
Coaching - johtamisen kehittäminen