COACHING
JOHTAMISEN KEHITTÄMINEN

Coaching – johtamisen kehittäminen

Johtamisen kehittäminen on elintärkeää, sillä johtajiksi ei synnytä, johtajiksi kasvetaan, siihen tarvitaan johtamisen kehittämistä. Työtä tehdään enenevässä määrin pääasiallisesti tiimeissä, projektinomaisesti ja tiiviissä vuorovaikutuksessa ulkoisten sidosryhmien kanssa. Riippumatta siitä työskenteletkö asiantuntijana tai projektinjohtajana, matriisissa tai ylimmässä johdossa, tarvitset erinomaisia johtamistaitoja ja pitkäjänteistä johtamisen kehittämistä. Johtaminen edellyttää hyvää itsetuntemusta; omien tunteiden, toiveiden, kykyjen ja motivaatiolähteiden tunnistamista. Tämän päivän meta-taidoiksi luetaankin kyky sitoutua henkilökohtaiseen kasvuun ja itsensä reflektointiin.

Haluaisitko oppia itsestäsi jotain uutta johtamisen kehittämisen kautta?

Jump Start on kehittämämme viiden kerran räätälöity, henkilökohtainen valmennusohjelma sinulle, joka haluat tehdä kevyen sukelluksen omaan persoonaasi, arvoihisi ja tulevaisuuden visioosi. Johtamisen kehittäminen -ohjelman avulla löydät uusia polkuja kehittää ketteryyttäsi, henkilökohtaista resilienssiäsi ja elämisen laatua.

All the way on kymmenosainen, henkilökohtainen valmennusohjelma sinulle, joka haluat kaiken Jump Startista ja haluat lisäksi ottaa niskalenkin organisaationne muutoksesta. Arvostat tuoreita, inspiroivia näkökulmia ja haluat viedä ne käytännön tasolle.

Empowered Next Gen on kehittämämme kahdeksanosainen valmennus sinulle, joka työskentelet perheyritysareenalla. Se on Jump Start ja All the Way -konseptien hybridimalli, jossa erityisenä huomion kohteena on muutos ja siirtyminen sukupolvelta toiselle sekä niiden tuomat mahdollisuudet ja haasteet.

Henkilökohtaiset johdon valmennus- ja coachingpalvelumme johtamisen kehittämiseen räätälöidään aina tarpeittesi mukaan. Kerro rohkeasti meille omista tavoitteistasi, niin tuemme sinua kasvussasi. Mielellämme myös järjestämme kanssasi coachingista esittelysession – veloituksetta.

Muita palveluitamme

  • Yksilö-, ryhmä- ja tiimivalmennukset
  • Oman resilienssin ja/tai itsetuntemuksen arviointi (2h)
  • Ryhmien ja organisaatioiden resilienssianalyysit
  • Resilienssityöpajat (3-4h)
  • Ketterä johtajuus -ohjelmat
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
Varaa suoraan aika coachingiin!
Coaching - johtamisen kehittäminen
Coaching - johtamisen kehittäminen
Coaching - johtamisen kehittäminen