ORGANISAATION
RESILIENSSI

Organisaation resilienssi – joustavaa selviytymistä ja sopeutumista

Organisaation resilienssi auttaa muuttamaan vastoinkäymiset menestykseksi. Mitä enemmän edessä on muutoksia, sitä enemmän tarvitaan joustavaa selviytymistä ja sopeutumista. Kutsumme resilienssiksi organisaatiosi kykyä paitsi mukautua ennakoimattomiin muutoksiin menettämättä operatiivista toimintakykyä, mutta myös tällaisten vastoinkäymisten muuttamista menestykseksi. Tutkimusten mukaan organisaatioiden kohdatessa merkittäviä häiriöitä toimintaympäristössään yksilöiden resilienssi ei yksin riitä vaan ratkaisevaa on organisaation resilienssi.

Haluaisitko selättää seuraavan syöksykierteen parantamalla organisaation resilienssiä?

Palvelumme auttavat sinua selvittämään, miten hyvin organisaatiosi kohtaa seuraavat, ennakoimattomat vastoinkäymiset ja miten rakentaa kestävämpää resilienssiä. Tutkimusten ja todellisten selviytymistarinoiden pohjalta keskeisiä osa-alueita ovat johtaminen & kulttuuri, verkostot & vuorovaikutus sekä muutosvalmius.

Me lupaamme luoda vuorovaikutusta, keskustelua ja ymmärrystä tiimissäsi siitä, mitkä ovat liiketoiminnan riskit suhteessa mitattuun organisaationne resilienssinne tasoon. Autamme sopimaan kriittisistä toimenpiteistä, joilla rakennetaan aitoa, ennakoivaa ja joustavaa selviytymis- ja sopeutumiskykyä. Ideoimme, haastamme, priorisoimme ja sovimme askelmerkeistä kanssasi. Voimme auttaa sinua myös seuraamaan organisaationne resilienssinne kehittymistä.

Jos haluat meidän ottavan isomman roolin suunnitelmien toteuttamisessa, ratkaisumme on Transformation as a Service –konseptimme. Käy katsomassa myös kreisinä organisaatiokulttuuriin –palvelumme antia.

Palveluitamme

  • Oman resilienssin arviointi (2h)
  • Resilienssityöpajat (3-4h)
  • Ryhmien ja organisaation resilienssianalyysi
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
Organisaation resilienssi
Organisaation resilienssi
Resilienssipalvelut