Tiimi2018-08-29T14:26:57+00:00
TIIMI
TIIMI

Intohimomme on raivata tietä liiketoimintaa tehokkaasti tukevalle organisaatiokulttuurille ja yksilöiden henkilökohtaiselle kasvulle niin johtajina kuin omana itsenään. Matkaa teemme vahvalla sydämellä ja nenä tiukasti tahkossa kiinni.  Haluamme liikettä ja tuloksia, tunteella ja rohkeasti.  Pistämme itsemme likoon, sytymme haasteista ja inspiroidumme saavutuksista.

Tuija Janakka

Tuijan intohimona on saada ihmiset ja organisaatiot loistamaan. Hän on parhaimmillaan saadessaan ratkaista kulttuurin, johtamisen, toimintatapojen ja liiketoiminnan tulosten haastavaa yhtälöä. Haasteet eivät häntä pelota – päinvastoin – ne inspiroivat, ja Tuija työskenteleekin sitkeästi ja sinnikkäästi saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tuija on johtanut useita, mittavia muutoshankkeita erilaisissa organisaatioissa ja tämän käytännön kokemuksen myötä hänellä on erinomaiset edellytykset auttaa myös muita. Käytännön kokemuksiaan Tuija pystyy peilaamaan myös akateemisen tutkimuksen valossa; erityisesti neurotieteiden hyödyntäminen työelämässä ja johtamisessa on alue, josta hän ammentaa uutta. Tuijalla on erityinen kyky luoda rauhallinen ja rento ilmapiiri tilanteessa kuin tilanteessa, mikä tekee hänestä erinomaisen coachin (ACC, ICF). Tuija on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja on sen lisäksi suorittanut useita johtamiseen ja muutoksen läpiviemiseen liittyviä opintokokonaisuuksia.

Eva Wathén

Eva on parhaimmillaan silloin, kun hän saa päästää luovan ajattelunsa ja lentävät ideansa valloilleen. Hän yhdistää ihmisiä, käsitteitä ja viitekehyksiä sujuvasti unohtamatta isoa kokonaiskuvaa. Kansainvälisen kokemuksen myötä hänellä on intohimoinen asenne moninaisuuden hyödyntämiseen työelämässä. Hänen positiivisuutensa, energiansa ja kykynsä koskettaa hurmaavat jokaisen.

Eva on työskennellyt pitkään perheyrityksessä useissa eri rooleissa, mikä antaa hänelle erinomaiset edellytykset ymmärtää ja auttaa muita perheyrittäjiä ja vastaavassa ympäristössä työskenteleviä avainhenkilöitä. Hän on sielultaan yrittäjä ja vahvasti läsnäoleva ja intuitiivinen coach (ACC, ICF).

Maisterintutkintonsa Eva on suorittanut Surreyn yliopistossa ja takataskusta löytyy myös eMBA-tutkinto.

”Olen oikein tyytyväinen Evaan coachinani. Hän on inspiroiva ja on auttanut minua selventämään rooliani perheyrityksessämme. Eva on auttanut minua näkemään vahvuuteni selvemmin kuin myös kehityskohteeni. Olen saanut yhteisen prosessimme aikana paljon enemmän rohkeutta ja kosolti uusia ajattelumalleja. Olen ylipäänsä todella tyytyväinen siihen, että coachingin myötä tulokset ovat nopeasti konkretisoituneet!”

”Oli ihanaa työskennellä useita vuosia Tuijan tiimissä. Hän on erittäin hyvä johtamaan ihmisiä ja tukemaan heitä tavoitteiden saavuttamisessa. Vaikka aikataulut painaisivat ja tavoitteet olisivat mittavia, Tuija on aina mukava ja kannustava. Hän luo positiivisen ilmapiirin, jossa ihmiset nauttivat työskentelystä ja haluavat tehdä parhaansa.”

”XX:n johtoryhmämme on uudistusmielinen ja haluaa siksi säännöllisesti haastaa omia toimintatapojaan ja löytää sitä myötä myös mahdolliset kehityskohteet. Evan vetämän aamun aikana varmensimme käsityksemme ryhmän olemassaolosta, punnitsimme mikä toiminnassamme on hyvää ja mikä kehitettävää ja löysimme yhteisellä, vilkkaalla keskustelulla uusia toimintatapoja ja rytmiä arkeemme. Eva haastoi meidät sopivasti ja piti puheliaan porukkamme mukavalla, mutta jämäkällä tavalla ruodussa, niin että päästiin aikataulussa lopputulemiin”

”Kiitän syvästi Tuijaa, joka on alansa todellinen ammattilainen, käyttää hyvin monipuolisesti uusimpia menetelmiä ja Tuija todella välittää asiakkaastaan sekä tukee haastavissa tilanteissa. Suosittelen erittäin lämpimästi Tuijaa ja coachingia mihin tahansa haasteeseen esimiehenä, työpaikalla tai elämässä.”

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Näin ollen olemme valinneet huolella seuraavat yhteistyökumppanimme:

Kulttuurianalyysit, muutos ja kehittäminen

Denison Consulting tarjoaa organisaatiokulttuurin muutoksiin ja johtamisen kehittämiseen erittäin arvostettuja analysointityökaluja ja kehittämismenetelmiä, jotka pohjautuvat vankkaan tutkimustyöhön. Bravemotion on sertifioitunut käyttämään Denison Organizational Culture -analysointimenetelmää ja tekee heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä. Näin ollen asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset edellytykset rakentaakseen ihmisiä innostavan, huippusuorituksiin yltävän organisaatiokulttuurin.

Itsetuntemus, itsensä johtaminen ja kehittäminen

Integrative Enneagram Solutions tarjoaa laajan viitekehyksen ja työkaluja parempaan itsensä ymmärtämiseen, henkilökohtaiseen kasvuun, vuorovaikutukseen ja ihmissuhteisiin sekä sisäiseen tasapainoon. Näiden avulla Bravemotion auttaa asiakkaitaan vauhdittamaan johtajuuden kehittymistä, tiimityötä, viestintää ja tuottavuutta, mikä viime kädessä heijastuu yrityksen tuloksiin. Näiden menetelmien sertifioituneina osaajina Bravemotion pystyy auttamaan sinua ja tiimiäsi uuteen kasvuun.