BRAVEMOTION – KEITÄ ME OLEMME

KEITÄ ME OLEMME

Bravemotion auttaa yrityksiä ja yritysten avainhenkilöitä menestymään muutoksissa: rakennamme liiketoimintaa tehokkaasti tukevaa kulttuuria ja kehitämme yritysten ja ihmisten kykyä toimia näissä muutoksissa (resilienssiä), siten, että tulokset näkyvät positiivisesti liiketoiminnassa. Intohimonamme on yhdistää tutkimus ja tieto arkiseen tekemiseen. Analysointi ja kehitysehdotukset perustuvat dataan ja tieteellisesti tutkittuihin ja todennettuihin malleihin.

Tarinamme sai alkunsa vuonna 2017, kun Eva ja Tuija kohtasivat ensi kerran yhteisessä, ammatillisessa verkostossa. Huomasimme varsin pian, että meidän oli mukava tehdä töitä ja kasvaa yhdessä toisiamme tukien ja haastaen. Uskomme siihen, että asioita rohkeasti lähestymällä ja haastamalla, tunteet huomioiden saadaan myös hyvää liikettä aikaiseksi. Näistä siemenistä lähti yhteinen taival liikkeelle vuonna 2018 ja Bravemotion syntyi. Yrityksemme nimessä yhdistyvät rohkeus, tunteet ja liike. Kaikki ne elementit, joita tarvitaan myös hyvässä johtamisessa ja kasvussa.

Tuija Janakka

Puhelin: +358 40 8600569
Sähköposti: firstname.lastname@bravemotion.com

Tuijan intohimona on saada ihmiset ja organisaatiot loistamaan. Hän on parhaimmillaan saadessaan ratkaista kulttuurin, johtamisen, toimintatapojen ja liiketoiminnan tulosten haastavaa yhtälöä. Haasteet eivät häntä pelota – päinvastoin – ne inspiroivat, ja Tuija työskenteleekin sitkeästi ja sinnikkäästi saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tuija on johtanut useita, mittavia muutoshankkeita erilaisissa organisaatioissa ja tämän käytännön kokemuksen myötä hänellä on erinomaiset edellytykset auttaa myös muita. Käytännön kokemuksiaan Tuija pystyy peilaamaan myös akateemisen tutkimuksen valossa; erityisesti neurotieteiden hyödyntäminen työelämässä ja johtamisessa on alue, josta hän ammentaa uutta.

Tuijalla on erityinen kyky luoda rauhallinen ja rento ilmapiiri tilanteessa kuin tilanteessa, mikä tekee hänestä erinomaisen coachin (ACC, ICF). Tuija on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja on sen lisäksi suorittanut useita johtamiseen ja muutoksen läpiviemiseen liittyviä opintokokonaisuuksia.

Eva Wathén

Puhelin: +358 40 5534491
Sähköposti: firstname.lastname@bravemotion.com

Eva on parhaimmillaan silloin, kun hän saa päästää luovan ajattelunsa ja lentävät ideansa valloilleen. Hän yhdistää ihmisiä, käsitteitä ja viitekehyksiä sujuvasti unohtamatta isoa kokonaiskuvaa. Kansainvälisen kokemuksen myötä hänellä on intohimoinen asenne moninaisuuden hyödyntämiseen työelämässä. Hänen positiivisuutensa, energiansa ja kykynsä koskettaa hurmaavat jokaisen.

Eva on työskennellyt pitkään perheyrityksessä useissa eri rooleissa, mikä antaa hänelle erinomaiset edellytykset ymmärtää ja auttaa muita perheyrittäjiä ja vastaavassa ympäristössä työskenteleviä avainhenkilöitä. Hän on sielultaan yrittäjä ja vahvasti läsnäoleva ja intuitiivinen coach (PCC, ICF).

Evalla on soveltavan psykologian (Robert Gordon University) ja markkinoinnin (University of Surrey) maisterin tutkinto. Takataskusta löytyy myös eMBA-tutkinto.

Ota yhteyttä Bravemotioniin

Olipa asiasi pieni tai suuri, soita meille tai laita viestiä.
Meidän kanssamme on helppo työskennellä, myös silloin, kun asiasi on vaikea.

  Organisaatio

  Puhelinnumero

  Haluan jatkossa postia ajankohtaisista asioista ja tapahtumista

  Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

  Näin ollen olemme valinneet huolella seuraavat yhteistyökumppanimme:

  Kulttuurianalyysit, muutos ja kehittäminen

  Denison Consulting tarjoaa organisaatiokulttuurin muutoksiin ja johtamisen kehittämiseen erittäin arvostettuja analysointityökaluja ja kehittämismenetelmiä, jotka pohjautuvat vankkaan tutkimustyöhön. Bravemotion on sertifioitunut käyttämään Denison Organizational Culture -analysointimenetelmää ja tekee heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä. Näin ollen asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset edellytykset rakentaakseen ihmisiä innostavan, huippusuorituksiin yltävän organisaatiokulttuurin.

  Itsetuntemus, itsensä johtaminen ja kehittäminen

  Integrative Enneagram Solutions tarjoaa laajan viitekehyksen ja työkaluja parempaan itsensä ymmärtämiseen, henkilökohtaiseen kasvuun, vuorovaikutukseen ja ihmissuhteisiin sekä sisäiseen tasapainoon. Näiden avulla Bravemotion auttaa asiakkaitaan vauhdittamaan johtajuuden kehittymistä, tiimityötä, viestintää ja tuottavuutta, mikä viime kädessä heijastuu yrityksen tuloksiin. Näiden menetelmien sertifioituneina osaajina Bravemotion pystyy auttamaan sinua ja tiimiäsi uuteen kasvuun.

  Organisaation resilienssi

  Resilient Organizations Ltd tekee uraauurtavaa tutkimustyötä resilienssistä ja tuo uusia näkökulmia siihen, miten voimme rakentaa organisaatioita, jotka selviytyvät ja lisäksi menestyvät murroksista ja disruptioista huolimatta. Heidän työnsä johdosta tiedämme, miten rakentaa kestävää, organisaatiota tukevaa resilienssiä. Bravemotion tekee yhteistyötä Resilient Organizations Ltd:n kanssa tarjotakseen asiakkailleen oivalluksia ja työkaluja resilienssin rakentamiseen.