ASIAKASTARINAT

Intohimomme on raivata tietä liiketoimintaa tehokkaasti tukevalle organisaatiokulttuurille ja yksilöiden henkilökohtaiselle kasvulle niin johtajina kuin omana itsenään. Matkaa teemme vahvalla sydämellä ja nenä tiukasti tahkossa kiinni. Haluamme liikettä ja tuloksia, tunteella ja rohkeasti. Tutustu, mitä asiakkaamme kertovat.

Famifarm

Famifarmin esimiehet työskentelevät tuotannossa, lähettämössä, huollossa, taimi- ja kylvötiimissä, joten heidän tehtävänkuvansa ovat hyvin erilaiset. Valmennuksen tarkoituksena oli luoda hyvät johtamisen käytännöt päivittäiseen työhön, esimiesten yhdenmukainen toiminta ja hyvä yhteistyö.

Tämän valmennuksen jälkeen olemme vahvempi, toisiamme tukeva, ymmärtävä ja kannustava työyhteisö, yhteistyömme Bravemotionin kanssa jatkuu edelleen.

Tutustu asiakastarinaan

Kolster Oy Ab

Bravemotionin yhteistyö Kolster Oy Ab:n kanssa lähti liikkeelle Kolsterin tarpeesta tehostaa perheyhtiön hallituksen toimintaa ja kehittää sitä yleisesti ammattimaisemmaksi. Projekti vietiin maaliin menestyksekkäästi ja Kolsterin hallitus katsoo nyt tulevaisuuteen luottavin mielin.

Hallituksen puheenjohtaja Kim Kolster kertoo kokemuksistaan ja Bravemotionin maanläheisestä toimintatavasta.

Tutustu asiakastarinaan

Jenni von Veh, Promeco Group Oy

Jenni von Veh aloitti Promeco Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana noin viisi vuotta sitten. Vastuun ottaminen ja uusiin rooleihin astuminen perheyrityksen sisällä toivat eteen uudenlaisia haasteita. Bravemotionin valmennus auttoi löytämään konkreettiset työkalut kehitykseen.

Jenni von Veh kertoo menestyksekkäästä yhteistyöstä, joka on saamassa jatkoa uuden projektin merkeissä.

Tutustu asiakastarinaan