Famifarm

Famifarmilla esimiesten työ on aina hyvin hektistä. Työpäivän aikana päähuomio on siinä, että tuotanto saadaan pyörimään optimaalisesti, Järvikylän salaatit ja yrtit toimitettua asiakkaille.

Famifarmin esimiehet työskentelevät tuotannossa, lähettämössä, huollossa, taimi- ja kylvötiimissä, joten heidän tehtävänkuvansa ovat hyvin erilaiset.  Valmennuksen tarkoituksena oli luoda hyvät johtamisen käytännöt päivittäiseen työhön, esimiesten yhdenmukainen toiminta ja hyvä yhteistyö.

Päätimme yrityksenä panostaa tiiviiseen, asiantuntevaan valmennukseen ja pyysimme tarjousta Bravemotion Oy:stä, tiesimme heidät erittäin ammattitaitoisiksi sparraajiksi, valmentajiksi juuri meidän tarpeisiimme.

Saimme ehdotuksen päivien sisällöstä, ehdotus sisälsi juuri ne olennaiset asiat, mitä pidämme tärkeänä esimiesten hyvän kehityksen polulle, muokkasimme sitä lähinnä vain toteutustavan osalta. Esimiesten valmennukset toteutettiin tiiviinä puolen päivän valmennuksina seitsemän päivän aikana. Esimiehet osallistuivat kahdessa eri ryhmässä, ryhmän koostumus vaihteli työvuorojen mukaan. Toisen ryhmän ollessa valmennuksessa, toinen ryhmä varmisti tuotannon toiminnan. Tämä onnistui hyvin, valmennuksessa olevat esimiehet pystyivät hyvin keskittymään valmennukseen.

Tuija Janakan suunnittelema ja toteuttamana valmennus oli huipputasoa! Hänen rauhallinen, osallistava otteensa vei meidät mukaansa, odotimme seuraavaa valmennustapaamista aina innoissamme. Olen nähnyt monia samaa tarkoitusta hakevia koulutuksia, tässä anti oli aivan erilainen, menimme pintaa syvemmälle niin käytännön asioissa kuin myös henkilökohtaisissa suhteissamme. Yleensä esimieskoulutuksissa keskitytään vain juridisiin kysymyksiin ja toimintatapoihin, tässä paneuduimme niiden lisäksi itsetuntemukseen sekä itselle tarpeellisiin kehittämiskohteisiin, opimme myös työkavereidemme vahvuuksista ja tavasta toimia arjessa.

Valmennus auttoi ymmärtämään, miten paljon parempiin lopputuloksiin päästään siirtymällä vanhasta autoritäärisesta johtamisesta valmentavaan johtamiseen. Esimiehet osaavat nyt valmentaa alaisiaan aivan eri tavalla, ratkaisuhakuisesti, käyttämällä valmennuksessa oppimiaan erilaisia menetelmiä sekä vuorovaikutustaitoja.

Ymmärsimme ja koimme henkilökohtaisesti harjoituksen avulla positiivisen palautteen suuren voiman!

Tämän valmennuksen jälkeen olemme vahvempi, toisiamme tukeva, ymmärtävä ja kannustava työyhteisö, yhteistyömme Bravemotionin kanssa jatkuu edelleen.

Suosittelen lämpimästi Bravemotion Oy:n Tuija Janakan valmennuksia!

FAMIFARM OY
Seija Tsutsunen
henkilöstöpäällikkö

www.jarvikyla.fi

Kiinnostuitko valmennuksesta?